Voit vaikuttaa puukerrostaloasumisen tulevaisuuteen osallistumalla kansalaiskeskusteluun

Kansalaiskeskustelussa asumisen unelmat – aivoriihi verkossa

Puuinfo (15.5.2012)

Verkossa käynnistyvä kansalaiskeskustelu haastaa kansalaiset ja asiantuntijat pohtimaan yhdessä, millaisiin asumisen unelmiin puukerrostalorakentamisella tulisi vastata nyt ja tulevaisuudessa. Aivoriihi verkossa on osa työ- ja elinkeinoministeriön valtakunnallista puurakentamisohjelmaa. Keskustelu avautuu 15.5. ja jatkuu 15.6. saakka.

 

Miksi osallistua?

Tehtäessä asumisen unelmista puukerrostaloissa totta tarvitaan tulevien asukkaiden, rakennuttajien, rakennusliikkeiden ja suunnittelijoiden näkemyksiä. Nyt on tilaisuus vastata ja vaikuttaa.

 

Missä ja milloin voi osallistua?

Kansalaiskeskustelu avautuu 15.5. ja keskustelu jatkuu 15.6.2012 saakka. Mukaan pääset klikkaamalla linkkiä:

https://www.strategysignals.com/31401-25223-1036@unelmien&puukerrostalo

 

Mitä osallistuminen tarkoittaa käytännössä?

Osallistuja antaa vastauksensa nimettömänä. Osallistuminen vie aikaa noin 10 minuuttia. Keskusteluun voi palata uudestaan koska tahansa, osallistumiskertoja ei ole rajoitettu. Halutessaan voi osallistua iPadin arvontaan ja/tai tilata raportin tuloksista.

 

Mitä vastauksilla tehdään?

Tuloksia käytetään puukerrostalojen asukaslähtöiseen kehittämiseen.

 

Mitä puurakentamisen kentällä tapahtuu nyt?

Suomessa on rakenteilla ja suunnitteilla useita laajoja puukerrostaloalueita, esimerkiksi Helsingissä Viikkiin ja Jätkäsaareen, Saarijärvelle, Tampereen Vuorekseen ja Rauman Papinpeltoon. Näiden kohteiden lisäksi Suomeen valmistuu lähivuosina useita tuhansia puukerrostaloasuntoja. – Toim.huom. Turun Linnanfältin rakennustyöt alkavat 2013 alussa ja alueelle rakennetaan korkeimmollaan nelikerroksisia puutaloja, joiden pysäköintitilat tulevat maan alle.

Comments are closed.