RakPuuCe -koulutukset ennen kesälomia – osallistu nyt

CE -merkintä- sekä lujuuslajitteluosaaminen puuttuu vieläkin monelta pienyrittäjältä. Suomen metsäkeskuksen RakPuuCe -hanke tarjoaa tilanteen korjaamiseksi edullista apua. Näin edullisiin koulutuksiin kannattaa tulla kauempaakin.

Seuraavien koulutusten toteutuminen on varmistunut, katso paikat, ajat ja ohjelmat linkeistä:

CE -merkintä/FPC -manuaalin laatiminen: Kitee 10.5.2013 – vielä mahtuu jokunen »»»

CE -merkintä/FPC -manuaalin laatiminen: Rajamäki/TTS 23.5.2013 – tilaa on – erityisesti uusimaalaisille ja hämäläisille koulutuspaikka on sopivalla etäisyydellä »»»

CE -merkintä/FPC -manuaalin laatiminen: Kajaani »»»

Insta 142 -lujuuslajittelukurssi sekä mahdollisesti CE/FPC -koulutus ohessa: Liperi 3. – 6.6.2013 – Insta lähes täynnä, CE/FPC tilaisuuteen on vielä vapaita paikkoja »»»

Insta 142 sekä mahdollisesti CE/FPC -koulutus ohessa: Yli-Kiiminki 17. – 21.6.2013 – Insta täynnä, CE/FPC tilaisuuteen on vielä vapaita paikkoja »»»

Alunperin Seinäjoelle aiottua kurssia ei järjestetä toukokuun puolivälissä. Sen sijaan nyt voi ilmoittautua Kajaanissa 30.5.2013 myöhemmin ilmoitettavassa paikassa pidettävälle CE/FPC -kurssille. Kurssi toteutuu, jos osallistujia ilmaantuu riittävästi. Samoin Keuruulla 13.6.2013. Kannattaa osallistua kauempaakin Suomen metsäkeskuksen RakPuuCe -hankkeen edullisille (50 € / pv) kursseille, joissa jaetaan varmasti ajantasainen ja paikkansa pitävä tieto asiasta.

Syksyllä 2013 on tulossa myöhemmin ilmoitettavina aikoina ja paikoissa Insta 142 -lujuuslajittelukurssit Juupajoella sekä Kuopiossa.

Comments are closed.