RakPuuCe -hanke koulutti uusia lujuuslajittelijoita Vampulassa

Arolan höyläämön tiloissa RakPuuCe -hanke koulutti Varsipuu ry kouluttajien Jorma Hentusen vetämänä kahdeksan uutta lujuuslajittelijaa viiden päivän kurssilla. Arolan tilat tarjosivat erinomaiset puitteet pienen ryhmän tehokkaaseen koulutukseen.

– Eipä ole ennen tullut vastaan näin erinomaista tulosta kijallisesta kokeesta. Kuusi keräsi täydet 20 pistettä ja kaksi ”huonointa” 19 pistettä. Lisäksi käytännön kokeen läpäisemisessä ei kenelläkään ollut vaikeuksia. Muutama kaveri onnistui lajittelemaan oikein kaikki radan 40 sahatavarakappaletta, tuumaili Jorma Hentunen perjantaina kurssin päätteeksi.

RakPuuCe:n Peltovirta totesikin, että ei tarvitse muutaman Varsipuun jäsenyrityksen ”vanhojen herrojen” olla huolissaan jälkikasvunsa osaamisesta. Pikemminkin pitää terästää itseänsä – nuoriso taitaa kohta tiedoillaan ja taidoillaan ajaa tuhatta ohi. Kaikkiaan kurssi oli mielenkiintoinen myös siksi, että porukan ikähaitari oli peräti 55 vuotta. Joukon nestorilla ikää on 73 ja kuopuksella 18 vuotta. Yhteishenki pelasi hienosti koko kurssin ajan.

Comments are closed.