Puuska – puutuotealan rahoitushaku pk-yrityksille vuonna 2011

Tekes avaa puutuotealan yrityksille suunnatun rahoitushaun. Tekesin tavoitteena on rahoittaa haussa pk-yritysten kasvua, uudistumista ja kasvun edellytyksiä tukevia hankkeita.

Uudistumishaluiset ja kasvua tavoittelevat yritykset

Onnistuneissa hankkeissa taustalla on usein murros yrityksessä tai sen toimintaympäristössä. Omistaja on vaihtunut tai yritys on saanut uusia omistajia, on tapahtunut yrityskauppa tai tärkein asiakas on vaihtunut. Toimintaympäristön muutos on esimerkiksi se, että ekologisuuden merkitys kasvaa, joka näkyy ympäristöystävällisten ratkaisujen kysynnän kasvuna.

Rahoitettavat hankkeet

Tekes rahoittaa edelläkävijöiden tutkimus-, kehitys- ja innovaatioprojekteja. Tässä haussa etsimme haastavia hankkeita, joiden tavoitteena on yritysten kasvun ja kilpailukyvyn vahvistuminen sekä yhden tai useamman alla mainitun teeman uudistaminen ja kehittäminen. Kansainvälistymisestä kasvua hakevat pienet ja keskisuuret yritykset ovat haun tärkein kohderyhmä.

  • uudet ansaintalogiikat ja arvoverkot
  • kansainvälinen liiketoiminta
  • johtamismallien uudistaminen, yrityskulttuuri ja työelämän kehittäminen

Lisäksi Tekes rahoittaa näitä teemoja valmistelevia pienempiä hankkeita, joiden tavoitteena on yrityksen kasvun ja kasvun edellytysten parantaminen. Lisätietoa >>>

Comments are closed.