Puuinfon Mikko Viljakaiselle SMY:n ansiomerkki

Puuinfon ajankohtaista palstalla tiedotetaan, että Varsinais-Suomessakin useissa metsäkeskuksen puutuotehankkeen tilaisuuksissa ja puurakentamisen edistämistilaisuuksissa mukana ollut Mikko Viljakainen on palkittu Suomen Metsäyhdistyksen hopeisella ansiomerkillä. Lounais-Suomen puutuoteneuvojien mielestä huomionosoitus on ansaittu.

 

Tässä kopio tiedotteesta:

SMY:n hopeinen ansiomerkki Mikko Viljakaiselle 10.11.2011

Suomen Metsäyhdistyksen huomionosoitukset jaettiin tänään Metsäpäivien avajaisissa. Mikko Viljakaiselle myönnettiin hopeinen ansiomerkki. Hopeinen ansiomerkki myönnetään pitkäaikaisesta ja ansiokkaasta työskentelystä Suomen Metsäyhdistyksen ja / tai sen tarkoitusperien hyväksi.

Puuinfo Oy:n toimitusjohtaja ja Metsäteollisuus ry:n puurakentamisen ja puutaloteollisuuden päällikkö Mikko Viljakainen on toiminut viimeiset kymmenen vuotta sekä Metsäteollisuus ry:n että Puuinformaatio ry:n eri tehtävissä. Nuoresta iästään huolimatta hän on suomalaisen puurakentamisen edistämisen veteraani.

Arkkitehtikoulutus sekä syvällinen metsä- ja rakennusteollisuuden tuntemus näkyvät Viljakaisen energisessä ja uusia latuja avaavassa toiminnassa. Puurakentamisen valtakunnallinen edistämisohjelma ja Puu on ekoin –kampanja ovat tästä erinomaisia esimerkkejä. Tällä hetkellä puurakentaminen nauttii varauksetonta hyväksyntää läpi koko poliittisen kentän ja kohta – näin uskomme – myös rakennusteollisuudessa, siksi vakuuttavaa on Viljakaisen argumentaatio ja yhteistyökyky.

Comments are closed.