Metsäkeskuksen puutuotealan kehittämishankkeissa henkilöstön lisäystä

Suomen metsäkeskuksen julkisten palveluiden Lounais-Suomen yksikössä lisättiin henkilöresursseja uuden valtakunnallisen RakPuuCe -hankkeen käynnistymisen vuoksi. Puutuoteasiantuntija Jouni Silvast siirtyy maaliskuun alusta kokopäiväisesti uuden hankkeen palvelukseen ja hoitaa tehtäviään Metsäkeskuksen Lappeenrannan toimipisteestä.

Silvastin tilalle puutuoteneuvojan tehtäviä hoitamaan saatiin määräajaksi kaarinalainen Niina Numminen. Hän on pihamökkejä ja OK – taloja valmistavan Piispanristin Saha Oy:n toimitusjohtaja ja hän tuntee henkilökohtaisesti lukuisia alan yrittäjiä maakunnassa. Puutuoteneuvojan pesti ei vaikuta mitenkään PRS:n toimintaan.

Numminen on markkinoinnin ammattilainen ja hänellä on kokemusta vientikaupoista Tanskaan ja muihin EU – maihin sekä Etelä-Koreaan. Hän on toiminut myös useita vuosia Varsipuu ry:n hallituksessa ja sen puheenjohtajana toimitusjohtajan tehtäviensä ohella. Numminen jatkaa edelleen Piispanristin Sahan toimitusjohtajana ja yrityksen markkinoinnista vastaavana. PRS:n hyvässä kasvussa olevasta tuotannollisesta toiminnasta vastaa Niinan veli, Karl Sjöholm, joka on ollut aktiivisesti mukana yhtiössä jo useita vuosia.

Niina Numminen on alan yrittäjänä tervetullut vahvistus metsäkeskuksen puutuotehankkeen neuvonta- ja alueen yritysten markkinoinnin edistämistoimintaan. Piispanristin Sahallekin on palkattu lisähenkilöstöä vastaamaan kasvavaan kysyntään erityisesti puutalokaupan alalla.

Puutuote- sekä RakPuuCe – hankkeen projektipäällikkönä jatkaa Mikko Peltovirta metsäkeskuksen Lounais-Suomen yksikössä.

Comments are closed.