Kustavin Puu Oy yhteistyöhön Isku Koti Oy:n kanssa

Manialehti.fi ja Turun Sanomat uutisoi: Isku Koti Oy aloittaa yhteistyön kahden suomalaisen huonekaluvalmistajan, HT Collectionin ja Kustavin Puun kanssa. Molemmat saavat Iskun myymälöihin omat osastonsa.

Kustavin Puu Oy on kotimaan markkinoiden suurin massiivipuisten ja viilupintaisten kalusteovien valmistaja, joka on viime vuosina laajentanut puusepäntaitoaan myös huonekalujen puolelle.

– Suomalaisen huonekalukaupan eläessä vahvaa murrosvaihetta oli mitä parhain hetki löytää vahva kotimainen yhteistyökumppani myyntikanavaksi, toteaa Kustavin Puun toimitusjohtaja Olli Heinonen. Lue koko Manialehti.fi juttu >>>

Turun Sanomissa oli 13.3.2011 toinenkin juttu Kustavin Puusta:

 

Luonnon puu ja puun luonto

Sisustuksessa eko on pop, mutta maapalloa ei pelasteta suurilla sanoilla ja pienillä teoilla. Kustavin Puun tehtaalla ympäristöasiat muistetaan jokaisessa työvaiheessa. 

–  Koska kyse on luonnonmateriaalista, me näemme värivaihtelut ja oksan kohdat puun ominaisuutena, mutta asiakkaat virheinä, toimitusjohtaja Olli Heinonen harmittelee.

Keski-Euroopassa sisustuksen rustiikkisuus ja luonnollisuus ovat niin korkeassa arvossa, että puisen huonekalun tai parketin pinta saa olla elävä. Se on luonnollinen muistutus tuotteen alkuperästä.

–  Suomalaisille puun pitää olla valokuvamaista. Täällä tullaan aina vähän jälkijunassa, mutta kuluttajia voisi ohjata enemmän luonnolliseen suuntaan. Materiaalia saisi siten käytettyä tehokkaammin ja ekologisemmin.

Lue koko TS:n juttu >>>

Comments are closed.