Betoniteollisuuden mielestä puukerrostalot ovat vakava turvallisuusriski kansalaisille, TS 4. – 5.4.2011

”Puukerrostaloista on tulossa todellinen uhka kansalaisille, jos puurakentamisen säädösmuutokset toteutuvat”

Näin kertoo mielipiteenään Betoniteollisuus ry:n toimitusjohtaja Olli Hämäläinen Turun Sanomien artikkelissa 5.4.2011 juuri päivää ennen kuin asuntoministeri Vapaavuoren on tarkoitus allekirjoittaa säädösmuutos. Säädösten muutoksella on tarkoitus saada puu edes lähes tasavertaiseksi rakennusmateriaaliksi muiden materiaalien rinnalle myös kerrostalorakentamisessa.

Asuntoministeri Jan Vapaavuori on tulossa puhumaan asiasta Turkuun torstaina 7.4. LS Puumiesten järjestämään Puurakentaminen on ekoteko -seminaariin kaupungin auditoriossa >>> . Tilaisuudessa on mainio mahdollisuus saada ajantasainen katsaus aiheeseen. Paikalle on ilmoittautunut myös betoniteollisuuden edustaja. Muutama peruutuspaikka seminaariin on vielä jäljellä, joten nopeimmat ehtivät mukaan ajnakohtaiseen keskusteluun.

Turun Sanomien keskustelupalstalla asiasta nousikin nopeasti kiihkeä keskustelu, jossa enemmistö näyttää selvästi olevan puurakentamisen puolesta. Mielipiteiden vaihtoa TS:n sivuilla voit seurata seuraavasta linkistä >>>

Comments are closed.